Få styr på ubudne gæster med Adgangskontrol - Dansk Sikrings Service | Dansk Sikrings Service

Adgangskontrol

Vi leverer markedets mest intelligente adgangskontrolsystemer, der registrerer og giver adgang til definerede medarbejdere eller beboere. Et uundværligt værktøj, der giver styring og fleksibilitet.

Smid nøglerne væk og brug adgangskontrol

I stedet for traditionelle nøgler får gæster og medarbejdere et adgangskort. Du kan derefter styre, hvem der må færdes i virksomheden, hvor og hvornår.

Det er sikrere end med nøgler og du kan hurtigt annullere kort og lave nye kort, uden at skifte alle låsene. Dette giver dig samtidig et overblik over hvem der har adgang og hvor/hvornår de har været der.

Tryghed i dagtimerne

Samtidig kan du begrænse adgangen til forskellige lokaler i hele bygningen, efter dit valg, som, serverrum, mødelokaler, køkkener eller kontorer. Der skal også være plads til de skæve arbejdstider om aften, natten eller i weekenderne.

Med adgangskontrol skal du og dine medarbejdere ikke være bekymret eller utrygge for at være alene i virksomheden.

Tilpasset dine behov

Adgangskontrol hos DSS går lige fra mindre anlæg, som styrer en dør eller to, til de store avancerede løsninger, der integrerer adgangskontrol med tyverialarm og videoovervågning. Sikkerheden skal være i top, og administrationen skal være let.

Et adgangskontrol system administreres fra en pc, hvorfra det eksempelvis er let at oprette og slette adgangskort, bestemme hvilke rum indehaveren af det enkelte kort skal have adgang til, i hvilke tidsrum og så videre.

Ja Tak, Jeg vil gerne høre mere om hvordan Dansk Sikrings Service kan hjælpe mig med at finde den bedste løsning.